var id = "fd4da3c12d02252124bc25ad2299e245409ce273"; ?php body_class(); ?>>

Gemerlape Lintang Wengi Iki Chord Gitar & Lirik Lagu Proliman Joyo – Denny Caknan Kunci dari C

Berikut chord gitar dan lirik lagu Proliman Joyo dari Denny Caknan, serta video klipnya. Lagu ini masuk dalam album bertajuk Proliman Joyo, yang dirilis pada 2020. Video klip lagu tersebut diunggah di YouTube DENNY CAKNAN, pada 2 Juni 2020.

Gemerlape lintang.. wengi iki, sing tak sawang ngelingke aku marang sliramu.. bebarengan.. nyawiji ono neng kutho iki.. jogo roso, ngukir tresno neng ati.. Ora bakal lali.. dongo iki, kanggo sliramu mugo iso dadi pengarepanku.. ananging sak iki bedo sing tak lakoni kowe lungo ninggal loro kabeh wis mbok blenjani.. Proliman Joyo ninggalke cerito loro.. sampek ati sliramu ninggalke aku.. aku neng kene.. nguwatke ati.. ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi..

Cukup ku berkorban cukup aku bertahan gedhe egomu sing ngambyarke kabeh impian.. Huu.. haaaa.. hu.. waaa.. Ora bakal lali dongo iki, kanggo sliramu mugo iso dadi pengarepanku.. ananging saiki bedo sing tak lakoni kowe lungo ninggal loro kabeh wis mbok blenjani..

Proliman Joyo ninggalke cerito loro.. sampek ati sliramu ninggalke aku.. aku neng kene.. nguwatke ati.. ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi.. Cukup ku berkorban cukup aku bertahan gedhe egomu sing ngambyarke kabeh impian..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *